top of page
Doe mee op zondag 7 maart
van 14:00 tot 16:00 uur
door te klikken op Join Us

De livestream van DIVC en corona

 

Beste deelnemer aan de livestream van DIVC,

 

Leuk dat je mee doet aan de livestream ‘Invloed met impact’ van DIVC a.s. zondag. We maken deze livestream in een bijzondere tijd, en daarom hieronder meer informatie over de maatregelen rondom corona.

 

* Wij houden ons aan alle maatregelen die vanuit het RIVM worden gesteld, en vragen je vriendelijk daarin mee te gaan. Dat betekent in ieder geval: afstand houden van 1,5 meter, handen ontsmetten bij de ingang (wij zorgen voor materialen) en een mondkapje op. De mondkapjes worden alleen afgedaan tijdens het interview voor de camera.

* De interviews worden ook gehouden op anderhalve meter afstand en je gebruikt je eigen microfoon (deze wordt na iedere spreker ontsmet).

* Voor een livestream mogen we met maximaal 10 personen samenkomen. Dat betekent ook helaas dat we niet met elkaar kunnen voor- of napraten. We vragen je uiterlijk 15 min voor je interview te komen (ben je te vroeg, of is het te druk, loop dan even een rondje. Meteen goed voor de vitaliteit!) en na je interview ook direct weer naar huis te gaan.

* De locatie is voorzien van looproutes: graag je hieraan houden.

* Ook buiten houden we ons aan de regels: daar geldt een maximum van 2 personen (kinderen tot 12 jaar niet meegerekend).

* Bij binnenkomst meld je je bij de ingang en maken we je verder wegwijs (indien nodig). We ontvangen je in een aparte (voor)ruimte; de studio bouwen we in een andere ruimte binnen het gebouw. Je wordt begeleid hiernaar toe wanneer het tijd is voor je interview.

 

We kijken uit naar je komst zondag 7 maart en aan je bijdrage voor een geslaagde livestream!

 

Vast bedankt en hartelijke groet,

Bestuur DIVC

bottom of page